lauantai 18. helmikuuta 2012

Lämpimät vuohenjuustoleivät


Uuni"voikkarit" ovat hyvä iltapala tai viini-illan palanpainike.
Tässä vuohenjuustoversio:

4kpl leipää (vaalea reissumies)
1 iso tomaatti
3 aurinkokuivattua tomaattia
puolikas sipuli
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
tuoretta tai kuivattua oreganoa/basilikaa tai pizzamaustetta
ripaus mustapippuria
2-4 rkl ketsuppia
n. 150 vuohenjuustoa
(Koskenlaskija sulatejuustoa)

Päälle:
Herneenversoja
Paholaisen hilloa

Silppua tomaatti, sipuli, valkosipuli, ja aurinkokuivatut tomaatit leikkuulaudan päällä erittäin pieneksi.
Veistä voi heilutella niin kauan että tästä tulee lähes sosemainen koostumukseltaan ja lisää sekaan ketsuppia, ripaus suolaa, pippuria, ja oreganoa.
Levitä tomaattiseos leiville ja laita päälle raastettua koskenlaskijaa ja vuohenjuustoviipaleita.
Paista 225 asteessa uunin keskitasossa n. 8 min, kunnes juusto hieman sulaa ja ruskettuu.



Itse rakastan käyttää vuohenjuuston kanssa tulisen makeaa paholaisen hilloa. Kaiken kruunaa rapsakat herneenversot ja lasi hyvää viiniä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti