sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ruisjämähamppari



Roskaruokaa tekisi mieli ja kaappi pullollaan ruoanrippeitä. Joten ei muuta kun väsäämään hampurilaista - vain mielikuvitus on rajana!
Kastikkena voi käyttää paksumpia salaatinkastikkeitakin ja kananmunalla saat lisähöystöä purilaiseesi.
Jos ei jauhelihaa satu löytymään pihvejä varten, kokeile esim. kalapuikkoja, paistettua kalaa, tai vaikka Halloum-juustoa.
Kerran tein hamppareita kaupan hampurilaissämpylöistä, mutta totesin Reissarin olevan maukkaampi ja tietysti terveellisempi vaihtoehto. Leivät voi lämmittää kätevästi vaikka leivänpaahtimessa.

Meidän burgerit koostuivat näistä:

Reissumies-leipää
Hampurilaiskastiketta
Ketsuppia
Sinappia
Sipulia
Salaattia
Ananaspaloja
Jauhelihapihvejä
Paistettua kananmunaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti