keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Raparperi-myslipaistos


Sopii aamiaiselle jugurtin tai rahkan seuraksi.

Raparperi-myslipaistos

Kahdelle
  • 2 keskikokoista raparperia
  • n.  4 rkl hunajaa tai sokeria
  • 1 tl kanelia
  • 3 dl kauramysliä
  • 1 dl pähkinärouhetta, esim. hassel- tai cashewpähkinä
  • 2 rkl sulaa voita tai öljyä
  • Voita tai öljyä vuokien voiteluun.
Pese raparperit ja pilko ne pieneksi. Lisää muut aineet ja sekoita.
Voitele pienet annosvuoat ja lusikoi paistos niihin.
Paista 225 asteessa n. 15 min, kunnes raparperit ovat hieman pehmenneet.

Lisää osoitteessa www.piparkakkutalonakka.fi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti