maanantai 10. maaliskuuta 2014

Cavi-Art cocktailnapit


Pienellä vaivalla saat aikaan tyylikkäitä cocktailpaloja, jotka kelpaavat vaativampaankin makuun.
Cavi-Artin ansiosta sopivat kasvissyöjille. Voit halutessasi korvata levämädin myös oikeaan kalanmätiin.


Cavi-Art (merilevämäti) cocktailnapit

Näitä tarvitset:


  • 1 pussi ruissipsejä (esim. Linkosuo)
  • 1 prk smetanaa (n.120g)
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
  •  n.0,5 dl kuohukermaa
  • n. 80 g Cavi-Art merilevävalmistetta, eli noin puolipurkkia.
  • 1 iso tai 2 pientä punasipulia erittäin pieneksi kuutioituna
  • suolaa, mustapippuria,
  • tilliä hienonnettuna


Vaahdota tuorejuusto, smetana ja kerma tiukaksi vaahdoksi.
Lisää loppuvaiheessa sekaan sipuli, mausteet ja Cavi-Art.
Tarkasta maku ja laita massa pursotinpussiin.
Pursota seosta ruissipsien päälle ja koristele pienellä tillinoksalla tai nokareella Cavi-Art-merilevävalmistetta.
Jos pidät rapeista pohjista, tarjoa cocktailpalat heti, mutta itse teen nämä jo hyvissä ajoin jääkaappiin, jolloin pohjakin hieman pehmenee. Makuasia kummasta tykkää. ;)