lauantai 19. joulukuuta 2015

19. luukku

Follow my blog with Bloglovin




Sillinapit


n. 20 kpl

  • 20 kpl pieniä ruisnappeja/palttoonappeja/ruissipsejä
  • n. 120 g (1 prk) smetanaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 150g (1 prk) sillin selkäfileitä
  • tilliä


Levitä jokaisen pienen ruisnapin päälle noin 1 tl smetanaa
Ripottele pintaan erittäin pieneksi pilkottua punasipulia ja tilliä.
Leikkaa pienet sillifileepalaset ohuemmiksi, noin 2-3 mm paksuisiksi siivuiksi ja asettele niitä n. 3 kpl per ruisnappi.
Koristele tillillä ja sipulisilpulla.
Jos haluaa että ruisnapit eivät ole kivikovia, voi nämä cocktailpalat tehdä jääkaappiin jo useita tunteja ennakkoon, jolloin pohjakin hieman pehmenee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti