19. luukku

Follow my blog with Bloglovin




Sillinapit


n. 20 kpl

  • 20 kpl pieniä ruisnappeja/palttoonappeja/ruissipsejä
  • n. 120 g (1 prk) smetanaa
  • 1 kpl punasipulia
  • 150g (1 prk) sillin selkäfileitä
  • tilliä


Levitä jokaisen pienen ruisnapin päälle noin 1 tl smetanaa
Ripottele pintaan erittäin pieneksi pilkottua punasipulia ja tilliä.
Leikkaa pienet sillifileepalaset ohuemmiksi, noin 2-3 mm paksuisiksi siivuiksi ja asettele niitä n. 3 kpl per ruisnappi.
Koristele tillillä ja sipulisilpulla.
Jos haluaa että ruisnapit eivät ole kivikovia, voi nämä cocktailpalat tehdä jääkaappiin jo useita tunteja ennakkoon, jolloin pohjakin hieman pehmenee.


Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogin suosituimpia