maanantai 21. joulukuuta 2015

21. luukku


Jouluinen rocky road


  • 400 g tummaa suklaata
  • (rommiaromia)
  • 200 g pehmeitä toffeita (esim. Dumle)
  • 40 g hasselpähkinärouhetta tai -jauhetta
  • 4 dl riisimuroja
  • 50 g kuivattuja aprikooseja
  • 100 g mini vaahtokarkkeja


Sulata suklaa mikrossa miedolla teholla tai uuninkestävässä keraamisessa astiassa uunissa 50 asteessa. Kun suklaa on sulaa, lisää rommiaromia maun mukaan.
Pilko aprikoosit ja toffeet pienemmäksi ja lisää kaikki loput aineet suklaan ja sekoita.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja painele tasaiseksi levyksi.
Anna jähmettyä ja leikkaa sopiviksi paloiksi veitsellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti