tiistai 26. tammikuuta 2016

Ruokaisaa salaattia


Tämä resepti on tehty Schärille. Resepti löytyy Schär-reseptiarkistosta.

Broileri-pastasalaatti

kahdelle hengelle
gluteeniton, maidoton



  • 50 g salaattimix seosta
  • 50 g kurkkusiivuja
  • 20 g porkkanalastuja
  • 5 g punasipulia
  • 20 g aurinkokuivattua tomaattia (öljyssä)
  • 300 g kypsää broilerinrintaa
  • 4 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
  • 4 rkl dukkah-mausteseosta tai seesaminsiemeniä

Keitä pasta miedossa suolaliemessä n. 12 min.
Huuhtele siivilässä kylmällä vedellä.
Pese ja kuivaa salaatti ja asettele se tarjoiluvadille pastan kanssa.
Siivuta kurkkusta juustohöylällä ohuita suikaleita ja kieputa ne rulliksi salaattiin.
Kuori porkkana ja vuole siitä kuorimaveitsellä ohuita lastuja. Ripottele ne salaatin pintaan.
Pilko muutama aurinkokuivattu tomaatti ja lisää ne mukaan.
Siivuta punasipulia renkaiksi, ja asettele ne salaattiin.
Lisää myös siivutettua broileria, aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ja ripottele pintaan dukkah-mausteseosta.


4 kommenttia:

  1. Herkullisen ja täyttävän näköistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täyttävää kyllä oli! :D Jostain kumman syystä tulee tehtyä liian harvoin tällaisia ruokaisia salaatteja, vaikka ei tämän tekemiseen sen kummemmin aikaakaan mene. :)

      Poista
  2. Näyttää kyllä herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siemenillä ja kuorimaveitsellä saa nopeasti salaattiin vaihtelua. ;D Hassua, että pilkkominen/suikaloiminen vaikuttaa niin paljon ulkonäköön. :)

      Poista