Tervetuloa meille!

[caption id="attachment_2174" align="aligncenter" width="348"]jäätelökakku Ruoka- ja leivontareseptejä tehdään pilke silmäkulmassa, sesonkien mukaan – ilman turhaa pingotusta.[/caption]

 

Tarkkasilmäiset ovatkin jo huomanneet, että blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen. Tätä nykyään tekstejäni pääsee lukemaan ruoka.fi-sivuston kautta osoitteesta https://anna.fi/piparkakkutalon-akka/.

Uudet lukijat toivotan lämpimästi tervetulleeksi Piparkakkutaloon, jossa kokkaillaan ja leivotaan rennolla otteella. Pidän kotoisista resepteistä ilman liikoja välivaiheita, jos ne eivät ole aivan välttämättömiä ruoan onnistumisen kannalta. Perinteet kiinnostavat minua, joten välillä tehdään karjalanpiirakoita ja leipäjuuria, mutta ei tämä pelkkää historian havinaa ole. Yhdistelen monesti uutta ja vanhaa myös resepteissä ja tuloksena on yleensä jotain uutta, vanhalla twistillä - jos näin päin voi sanoa.

Aloitin ruokablogini kirjottamisen pienimuotoisesti joulukuussa 2011 , laittaen reseptejä ylös itseäni ja sukulaisia varten, jotka kyselivät ohjeita ruokiin, joita olivat meillä maistelleet. Pienellä pokkarikameralla räpsin keittiön työvalonkeltaisia kuvia ja opettelin reseptejen ylöskirjaamista. Pikku hiljaa tämä ihana harrastus on vienyt enemmän aikaa päivistäni ja muuttunut miltein intohimoksi.

Tästä mä tykkään! <3

minna

IMG_20160705_131357

 

Voit seurata Piparkakkutalon kuulumisia myös mm. Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä.


 

 minnainstagram

Instagram

 Kommentit

  1. Tervetuloa Minna!
    t. Dick (Mukana Maku)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit