tag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post3693286746189213261..comments2023-05-13T10:47:43.714+03:00Comments on Piparkakkutalon Akka: Kauraleipää vuoassa 2kplMinna / Piparkakkutalon Akkahttp://www.blogger.com/profile/09373472574509249297noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-31394881017025746852013-06-22T19:06:38.112+03:002013-06-22T19:06:38.112+03:00kaksi mun näppituntumalla tulee tosta määrästä. Lö...kaksi mun näppituntumalla tulee tosta määrästä. Löysempi taikina kohoaa mielestäni paremmin, joten vuokaleipätaikina saa olla aika pehmoista verrattuna vaikkapa sämpylätaikinaan.Piparkakkutalon Akkahttps://www.blogger.com/profile/09373472574509249297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-2174099246510562572013-06-22T19:02:45.664+03:002013-06-22T19:02:45.664+03:00mulla on kaks tollasta ikean leipävuokaa, ei kyl l...mulla on kaks tollasta ikean leipävuokaa, ei kyl lue minkä kokosia, mutta oisko joku reilu litrasia. :DPiparkakkutalon Akkahttps://www.blogger.com/profile/09373472574509249297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-71553620654934508792013-06-19T17:10:07.930+03:002013-06-19T17:10:07.930+03:00Siiiiiiiis, sä oot tehny YHDEN leivän tolla ohjeel...Siiiiiiiis, sä oot tehny YHDEN leivän tolla ohjeella (kö) ?!?! :D Anonyyminoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-78987800986481105152013-06-19T14:07:12.811+03:002013-06-19T14:07:12.811+03:00Minkäkokoisiin vuokiin olet tehnyt?T. PannukakkuMinkäkokoisiin vuokiin olet tehnyt?<br>T. PannukakkuAnonyyminoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-54057707610086512922013-06-18T20:28:35.422+03:002013-06-18T20:28:35.422+03:00voisiko johtua puuron lämpötilasta? Jos on liian k...voisiko johtua puuron lämpötilasta? Jos on liian kylmää hiiva ei toimi hyvin ja jos liian kuumaa, niin hiiva kuolee. voit myös kokeilla uunikohotusta n. 50 asteessa ja aseta uunin pohjalle kuumaa vettä jossain uuniastiassa, joka tuo kosteutta. Kun leivät ovat kohonneet, niin kääntää lämmöt paistolämpötilaan. Varsinkin kiertoilmauunissa toimii hyvin tämä homma. Paistolämpötila vaan on silloin n. 10-20astetta alhaisempi.Piparkakkutalon Akkahttps://www.blogger.com/profile/09373472574509249297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-53462830010547100962013-06-18T14:31:10.704+03:002013-06-18T14:31:10.704+03:00Miksi mun leivät ei kohoa noin komeasti? :/ nousee...Miksi mun leivät ei kohoa noin komeasti? :/ nousee kyllä noin vuoan puoliväliin.. Höh. Kaks kertaa tehnyt ohjeellasi, hyväähän tuosta tulee, mutta ei noin upeita, kuin sulla.<br><br>T. PannukakkuAnonyyminoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7868910305017204189.post-63402289422263664032012-11-02T23:19:46.562+02:002012-11-02T23:19:46.562+02:00Tuli muuten melkoisan maukkaita leipäsiä näin ensi...Tuli muuten melkoisan maukkaita leipäsiä näin ensikertalaselle leiPOJALLEkin :P vuokia ei ollut, hyvin toimi ilmankin pellin päällä. Tuli tollasia ranskanleivän näköisiä missä kaurahiutaleita päällä. nomnom toinen syöty jo :)<br>terv. jani ja karoliinaAnonyyminoreply@blogger.com