kotiliesi

Viimehetken vinkki pääsiäisen leivontaan: Rahkatäyte pulliin



Rahkatäyte pulliin

Tästä määrästä tulee runsaat täytteet 2,5 dl pullataikinalle

  • 1- 1,5 dl vettä
  • 1 dl paistonkestävää vaniljakreemijauhetta
  • 1,5 dl appelsiinimehua
  • 1 dl hienoa sokeria
  • 1 pienen sitruunan raastettu kuori
  • 1 pienen sitruunan mehu/puolikas ison sitruunan mehu
  • 250 g maitorahkaa


Mittaa kaikki muut aineet paitsi rahka kulhoon ja vatkaa tasaiseksi muutaman minuutin ajan.
Omassa kreemijauhepurkissa käyttösuhde oli 1 osa jauhetta ja 3 nestettä.
Raasta pestyä sitruunan kuorta mukaan ja lisää sitruunan mehu.
Lisää lopuksi rahka. Lisää vettä notkeuden lisäämiseksi tarpeen mukaan.

Pyöritä pullat ja kohota liinan alla. Paina jauhotetulla lasilla reilu. 5 sekuntia per pulla, jotta taikina ei enää nouse kuopastaan takaisin ylös ja täyte pysyy kuopassaan.
Voitele pullien reunat ja täytä täytteellä.
Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.


Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...