Nestlé Shredded Wheat BLOG-kampanja


Pääsin Buzzadorin kautta tähän kampanjaan kokeilemaan ja bloggaamaan Shredded Wheat -tuotteesta.
SHREDDED WHEAT on aivan uusi aamiaiskokemus, jossa on 67% täysjyväviljaa ja runsaasti kuitua. Rapeat tyynyt sisältävät maukasta vadelma-, mansikka- ja karpalososetta. Näin saat tasapainoisen aamiaisen ja hyvän päivän.  Tuote sopii niin aamiaiselle maidon kera tai välipalaksi sellaisenaan.
Koe uusi tasapainoinen aamupala
Nykyisin kuluttajat etsivät terveellistä ruokaa, joka samanaikaisesti maistuu hyvältä eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita. Terveellisyys ja maku ovat kaksi asiaa, jotka on usein vaikea yhdistää, koska suola, sokeri ja rasva ovat osatekijöitä ns. hyvään makuun. Maku, ravitsemus ja terveys ovat tärkeitä kriteereitä Nestlén tuotekehittelyssä. 
Shredded Wheat -tuotteen lanseeraus on hyvä esimerkki Nestlén työpanoksesta maun ja ravitsemuskysymysten yhdistämisessä. Tuotteen tärkein raaka-aine on täysjyvävehnä (67 %), joka antaa tuotteelle korkean kuitupitoisuuden. Tyynyjen sisällä oleva marjatäyte (32 %) luo tuotteen herkullisen maun.

Ainekset:
Täysjyvävehnä (67,5%), hedelmäsekoitus (32,4%) (sokeri, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), glukoosisiirappi, dekstroosi, tiivistetty hedelmäsose (vadelma 3,7%, mansikka 3,4%, karpalo 4,0%), hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo, trinatriumsitraatti, omenahappo), aromi, happamuudensäätöaine (kalsiumsitraatti).
Saattaa sisältää pieniä määriä suolapähkinää ja hasselpähkinää.

Lisää tietoa:
Omia kokemuksia:

Olin positiivisesti yllättynyt tuottesta, sillä se ei ollut yltiö imelä ja kuitua sisältävä kuori oli rapsakka, vaikka sisus olikin marjaisan pehmeä.
Muksut tykkäsivät napostella näitä sellaisenaan välipalan yhteydessä ja pihatouhuihin oli helppo ottaa näitä mukaan pieneksi palanpainikkeeksi kauniina päivinä.
Miinuksena se, että tuotetta ei löydy luomuna. Muuten se varmasti kuuluisi meidän aamiais- ja välipalapöytään silloin tällöin.

Ei kommentteja