DreamCozy - uutuudet jouluun

DreamCozy on rutistanut vielä näin joulun alla monta kirjaa ulos, joten nappaa tästä tärpit lahjalistaan! Sain nämä kolme kaunista kirjaa luettavakseni ja alla pieni katsaus jokaisesta.
Lisätietoa myös DreamCozyn-sivuilta.

PRISCA LECLERC / TARTE TATIN – SUURI RANSKALAINEN KEITTOKIRJA

Tarte Tatin - nimensä mukaan sisältää ihania ranskalaisia klassikkoja, joita jokaisen innokkaan kokkailijan olisi syytä kokeilla tehdä edes kerran elämässään. Tuskin kukaan voi vastustaa täyteläisiä ja puhtaita makuja ruoissa, joiden reseptit kunnioittavat raaka-aineita ja ovat vuosien saatossa muovautuneet omintakeisikseen.
Lisätietoja DreamCozyn sivulta.

Sopii: 

Kovalle kotikokille
Klassisen ruoan ystävälle
Fiilistelijälle
..............

KARITA TYKKÄ / LAUTASELLINEN KAUNEUTTA


Karita Tykkä ja Lautasellinen kauneutta-kirja on mahtava piristys tuhdin ja pimeän joulukuun jälkeen. Sopii siis hyvin uuden vuoden aloitukseen terveellisten ja raikkaiden reseptejensä vuoksi. Kirjan alussa kerrotaan ytimekkäästi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luonnon voimasta aina ruuansulatukseen asti. Tykän mielestä hyvinvointi ja kauneus lähetvät sisältäpäin ja näin ollen reseptit kuvineen huokuvatkin raikkautta ja vihreää voimaa. Ruoat eivät ole kuitenkaan pelkkää salaatin puputtamista herkuista kieltäytyen, vaan kirjasta löytyy terveelliset vaihtoehdot myös maukkaisiin jälkiruokiin.
Lisätietoja DreamCozyn sivuilta.

Sopii:

Terveydestä kiinnostuneelle
Kauneudesta kiinnostuneelle
Elämäntapamuutokseen

VAPPU PIMIÄ / VAPUN RESEPTIKIRJA II


Vappu Pimiä jatkaa toisessa reseptikirjassaan samaa runsasta linjaasa, kuten ensimmäisessäänkin. Paksu reseptiopus sisältää monta herkullista ohjetta, niin arkeen kuin illanistujaisiinkin. Vaikka kirjasta löytyy paljon ohjeita, on se saatu kompaktiin kokoon ja on helppo kantaa mukana vaikka mökille. Reseptit ovat lajiteltu järkevästi ja mutkattomat ruoat onnistuvat varmasti vasta-alkajiltakin. Ruoka on simmppeliä, mutta samalla jokaisessa reseptissä on jokin pieni ripaus juhlallisuutta. 
Lisätietoja DreamCozyn sivuilta.

Sopii:

Rehdin ruoan ystävälle
Perheelliselle
Vasta-alkajasta kovan luokan kokkiin
........


Ei kommentteja