Rahkatäyte pulliin
Tästä määrästä tulee runsaat täytteet 2,5 dl pullataikinalle
- 1- 1,5 dl vettä
- 1 dl paistonkestävää vaniljakreemijauhetta
- 1,5 dl appelsiinimehua
- 1 dl hienoa sokeria
- 1 pienen sitruunan raastettu kuori
- 1 pienen sitruunan mehu/puolikas ison sitruunan mehu
- 250 g maitorahkaa
Mittaa kaikki muut aineet paitsi rahka kulhoon ja vatkaa tasaiseksi muutaman minuutin ajan.
Omassa kreemijauhepurkissa käyttösuhde oli 1 osa jauhetta ja 3 nestettä.
Raasta pestyä sitruunan kuorta mukaan ja lisää sitruunan mehu.
Lisää lopuksi rahka. Lisää vettä notkeuden lisäämiseksi tarpeen mukaan.
Omassa kreemijauhepurkissa käyttösuhde oli 1 osa jauhetta ja 3 nestettä.
Raasta pestyä sitruunan kuorta mukaan ja lisää sitruunan mehu.
Lisää lopuksi rahka. Lisää vettä notkeuden lisäämiseksi tarpeen mukaan.
Pyöritä pullat ja kohota liinan alla. Paina jauhotetulla lasilla reilu. 5 sekuntia per pulla, jotta taikina ei enää nouse kuopastaan takaisin ylös ja täyte pysyy kuopassaan.
Voitele pullien reunat ja täytä täytteellä.
Paista 225 asteessa n. 10 minuuttia.
Ei kommentteja