Tulostettavat ruokalistapohjatSaan monesti raapia päätäni, kun mietin mitä tänään syötäisiin, ja veikkaan että en ole ainut näitä pohtiva. Kun viikon syömisiä ei aina jaksaisi mietiskellä etukäteen, tulee välillä nälkäisenä ostettua kaupasta kaiken maailman heräteostoksia.

Ajattelin tehdä avukseni muutamia erilaisia viikkotaulukoita, joihin etukäteen suunnitellaan viikon ruokalistat. Näitä voi myöhemmin sitten kierrättää vaikkapa viiden viikon jaksoissa, joten aikaa säästyy sen jälkeen rutkasti pohdinnalta.
Etukäteen suunniteltu ruokalista säästää aikaa ja rahaa.Helpointa viikkoruokalistan suunnittelussa on aloittaa rajaamalla päivät tiettyihin kategorioihin, jolloin jokaisen päivän ruokien valinta rajaantuu ja näin ollen myös helpottuu. Omaan taulukkoon tein omat kategoriat näin:
Maanantai --- kasvisruoka

Tiistai ---  liharuoka

Keskiviikko ---  kalaruoka

Torstai ---  keittoruoka

Perjantai  --- lihajaloste- (makkara/eines)

Viikonloppu  --- bravuurit ja uusien reseptejen kokeilu[caption id="attachment_1234" align="aligncenter" width="477"] Tämän ihanan broilerisalaatin löydät klikkaamalla kuvaa.[/caption]
Koostin tähän linkkejä blogiini, joista voit helposti napata ideoita ruokalistoihisi. Sivun lopussa on myös kuvat ruokalistoista, toinen tyhjä ja toinen täytetty, jotka voit tulostaa klikkaamalla kuvaa.


Liharuoat

Broileriruoat

Kalaruoat

Kasvisruoat

Jälkiruoat

Pikkusuolaiset/iltapala

[caption id="attachment_2725" align="aligncenter" width="630"] Klikkaa kuvaa päästäksesi tulostamaan.[/caption]

[caption id="attachment_2726" align="aligncenter" width="630"] Klikkaa kuvaa päästäksesi tulostamaan.[/caption]

Kommentit

Suositut tekstit