Näin valmistat terveellistä vanukasta hetkessä! Vegaaninen peanut butter pudding




Tammikuu on monelle uuden alku. Terveellisempiä elämäntapoja pohditaan ja kokeillaan. Vaikka rantakunto siintääkin edessä, voi aina hieman herkutella. Varsinkin, kun kyseessä on terveellisempi ja ravitsevampi versio.


Jokunen vuosi sitten kirjoitin blogiini suuren suosion saaneen avokadovanukkaan reseptin (vhh, vegaaninen)  ja tässäkään reseptissä en ole avokadoa unohtanut. Se on aivan täydellinen pohja monille vegaanisille ruoille ja on kaiken lisäksi täynnä ravinteita ja hyviä rasvoja.



Peanut butter pudding eli maapähkinävoivanukas


Kahdelle
vegaaninen, gluteeniton


  • 1 avokaado
  • puolikas banaani
  • 2 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 1-2 rkl agave siirappia
  • 4-6 rkl 100% maapähkinävoita


Lisäksi:


  • marjoja
  • vegaanista raakasuklaata


Halkaise avokado ja poista siemen. Lisää avokadon sisusta teräkulhoon tai blenderiin. Lisää myös kuorittuja banaanin puolikas, sekä muut aineet. Voit halutessasi myös laittaa hieman vaniljaa.
Soseuta massa sileäksi ja tarjoile marjojen ja suklaasilpulla kera.

Voit nostaa vanukasta hetkeksi jääkaappiin jäähtymään, jos haluat nauttia vanukkaan kylmänä.



Katso myös vegaanisen sitrusvanukkaan ohje tästä

Ei kommentteja