![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdowPhmDcD_Gbbx2yr9pJz_TYW3kbPTxn8gUR0_ilqnDYlpoTefKxFmzseCjV_sNtk21ADN7H9UEzaCjT32wVAX1pOvgHa5o3XMIUQvlmJmxyM2Jnsm1EXOAl0cEfm3l2mUbSqgPTs-U9r/s400/uuniperuna+038.jpg)
Sähköuunissa 3 tuntia riittää mainiosti, jos ei raaski kauempaa sitä päällä puksuttaa.
Nämä sopivat niin salaatteihin kuin lämpimän ruoan lisäkkeeksi joko kylmänä tai lämmitettynä.
* 500-1000g kirsikkatomaatteja
* 2-4 ruokalusikallista oliiviöljyä
* ripaus suolaa ja mustapippuria
* päälle voi myös laittaa tuoreita oreganon oksia
Puolita tomaatit ja sivele päälle öljyä. Aseta puolikkaat leikkuupinta ylöspäin pellille ja mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
Kuivata 100 asteisessa uunissa n. 3 tuntia.
Anna jäähtyä ja laita mieluiten lasipurkkiin, niin pysyvät parempina. Tomaatit säilyvät jääkaapissa ainakin pari viikkoa..
Ei kommentteja