Pienellä vaivalla saat aikaan tyylikkäitä cocktailpaloja, jotka kelpaavat vaativampaankin makuun.
Cavi-Artin ansiosta sopivat kasvissyöjille. Voit halutessasi korvata levämädin myös oikeaan kalanmätiin.
Cavi-Art (merilevämäti) cocktailnapit
Näitä tarvitset:
- 1 pussi ruissipsejä (esim. Linkosuo)
- 1 prk smetanaa (n.120g)
- 200g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
- n.0,5 dl kuohukermaa
- n. 80 g Cavi-Art merilevävalmistetta, eli noin puolipurkkia.
- 1 iso tai 2 pientä punasipulia erittäin pieneksi kuutioituna
- suolaa, mustapippuria,
- tilliä hienonnettuna
Vaahdota tuorejuusto, smetana ja kerma tiukaksi vaahdoksi.
Lisää loppuvaiheessa sekaan sipuli, mausteet ja Cavi-Art.
Tarkasta maku ja laita massa pursotinpussiin.
Pursota seosta ruissipsien päälle ja koristele pienellä tillinoksalla tai nokareella Cavi-Art-merilevävalmistetta.
Jos pidät rapeista pohjista, tarjoa cocktailpalat heti, mutta itse teen nämä jo hyvissä ajoin jääkaappiin, jolloin pohjakin hieman pehmenee. Makuasia kummasta tykkää. ;)
Ei kommentteja