Cheese crackers kolmesta raaka-aineesta




Tästä ei suolaiseten keksien teko voi helpottua! Rapsakat cheese crackers voileipäkeksit ovat luontaisesti gluteenittomia, eivätkä sisällä kananmunaa. Nämä sopivat myös vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville.



Cheese crackersit toimivat todella hyvin myös dippailuun. Valmista ranskankermasta mieleisesi ja dippaile kasvisten kera. Toimii siis illanistujaisissakin, kun viereen lyö vielä teekupposen tai lasillisen viiniä.

Cheese crackers

15 kpl

Gluteeniton, kananmunaton, vhh

  • 150 g kermajuustoa

  • 1 dl mantelijauhoa

  • 2 rkl vettä

Kuutioi juusto ja lisää se mantelijauhon kanssa teräleikkurikulhoon tai tehosekoittimeen.

Jauha pieneksi ja lisää 2 rkl kylmää vettä.

Muotoile massasta pieniä n. rkl kokoisia palleroita leivinpaperille. Huomioi leviämisvarat. Tästä määrästä tulee noin 2-3 pellillistä, kun yhdelle pellille asettaa n. 5kpl.

Paista 225 asteessa noin 13 minuuttia, kunnes reunat hieman ruskettuvat. Anna jäähtyä. Keksejen pitäisi jäähdyttyään olla rapsakoita, muuten ne ovat olleet liian vähän aikaa uunissa.

Ei kommentteja