Glögivispipuuro

Vispipuuro


Mehupohjainen glögi toimii loistavasti vispipuuron pohjana. Puuron voi tarjota glögilaseista maidon tai vatkatun kanelikerman kera.


Jouluinen vispipuuro tarjotaan glögilaseista. 


Glögivispipuuro

2 isoa, tai 4 pientä annosta


  • 5 dl glögijuomaa (mehupohjainen)
  • 0,5 dl mannasuurimoita



  1. Kuumenna mehuglögi kattilassa ja vatkaa vispilällä mannasuurimot joukkoon. Hauduta n. 10 min. Puuro saa jäädä ohuehkoksi, jolloin se vatkaantuu kuohkeaksi helpommin. 
  2. Jäähdytä kylmässä vesihauteessa viileäksi ja vatkaa sen jälkeen kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Kommentit

  1. Hei, tuota täytyy testata! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos glögistä tykkää. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit