Pitäisikö lopettaa...?
Olen tässä jo itseasiassa aika kauan pohdiskellut pitäisikö minun kaksi blogiani yhdistää. Alun alkaen kirjoitin Piparkakkutalon akka-blogia meidän muuttopuuhista nykyiseen kotiimme ja lapsiperheen elämästä.
Blogia kirjoittaessa tuli idea perustaa resepteille oma soppensa,  piparkakkutalon akkan kyökki. Jossain vaiheessa kaikki kääntyikin päälaelleen ja reseptien naputtaminen tuntuikin mielekkäämmältä hommalta ja kaikki  pikku hiljaa painottui tähän ruokapuoleen. Nykyisin ei oikeastaan tuonne kodin elämästä kertovaan blogiin tule kirjoteltua mitään,  johtuen villistä lapsikatraasta,  ja intohimosta ruokablogin pitämiseen.

Iltaisin kun on väsynyt ja korvat tinnittää lasten narinoiden ja turinoiden jälkeen,  ei aivoistani irtoa mitään annettavaa,  ainakaan kovin monimutkaissa lauserakenteissa tai syvällisissä tekstimuodoissa.
Se aika mitä jäljelle jää,  käytän mieluiten ruoan parissa ja ruokabloggaamiseen. Joskus harvoin iskee kirjoitusvimma muustakin kuin ruoasta,  joten aivan kokonaan ei viitsisi muuta bloggaamistakaan lopettaa.

Pohdin pitäisikö minun lopettaa kokonaan kotiblogin pitäminen ja jos kirjoitusvimma iskee,  niin lisätä ne blogipäivitykset tähän ruokablogin puolelle?

Mitä olette mieltä? Olisiko järkeä yhdistää vai lopettaa kokonaan kotiblogi? :)

P.S. Enemmän kotoilusta ja muusta elämästäni on instagramin puolella kuvien muodossa. Olen pienestä pitäen rakastanut kuvilla kertomista ja sama meno jatkuu näköjään vieläkin. :D

-Minna-4 kommenttia

 1. Minusta voisit hyvin yhdistää.Aloitin yhdellä blogilla,mutta muutaman kuukauden jälkeen siirsin muut kuin ruokajutut toiseen blogiin. Ja molempiin riittää juttuja,ja sitten on vielä matkablogikin.Mutta hyvin ymmärrän että pienten lasten kanssa vaatii paljon ylläpitää kahta blogia,joten ihan kiva jos yhdistät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa ahkera! :) Minulla juttua tulisi ehkä, jos "saisi enemmän hiljaisuutta ja omaa aikaa", mutta tosiaan lapset ne ovat nyt se ykkösjuttu ja sen ehdoilla ja lomassa mennään. :) Ruokabloggaaminen on niin kivaa, että siihenhän ne vähissä olevat minuutit sitten kuluukin. :D Jotenkin vain vaivaa tuo hiljainen kotiblogini, että jotain täytyisi tehdä. Tai ehkä jätän sen vain sinne lojumaan ja odottelemaan että aikaa taas ilmestyy lisää kirjoitella sielläkin.

   Poista
 2. Yksi blogi mielestäni parempi. Selkeämpi kun kaikki postaukset löytyvät yhdestä paikasta.

  VastaaPoista
 3. Mäkin kannustan yhdistämään blogit, mikäli yhtä tuntuu helpompi pitää. Kun on selkeät tunnisteet niin lukija voi lukea mitä tykkää :)

  VastaaPoista