Isänpäivän menu

Vuohenjuustopalat ovat nopea, mutta maukas alkupala.


Jos ideat isänpäivän ruokailulle ovat vielä hakusessa, nappaa talteen alta löytyvä ehdotus. Koostin alkutalveen sopivan menun kahdesta pääruokavaihtoehdosta, alkupaloja ja jälkiruokaa unohtamatta. Harmaa ja kylmä vuodenaika kaipaa seurakseen täyteläisiä ja mausteisia makuja, kuten juustoja ja yrteistä esimerkiksi rosmariinia.
Ruokailun päättää itse keitetty, tumma glögi ja suklaiset maapähkinävoilla säväytetyt uunijäätelöt.




Kermaiset valkosipuliperunat sopivat hirvipadan tai rosmariinilohen seuraksi.



Isänpäivän menu

Alkuun

Pääruoaksi

Lisukkeeksi 
sekä vihersalaattia

Jälkiruoaksi



Hirvipalapaisti valmistuu uunissa hiljalleen - lähes itsekseen.
Uunijäätelö kätkee sisälleen maapähkinävoita ja on kuorrutettu karamellisen tummalla marenkivaahdolla.

Tumma omenaglögi on lämmin jälkiruokajuoma.

Ei kommentteja