Nopeat parsapiiraat





Jos vappumenu on vielä tekemättä, lisää ehdottomasti pienet ja nopeat parsapiiraat listalle. Voitaikinan päälle kasataan vuohenjuustoa, pekonia ja parsaa koko komeus koristellaan seesaminsiemenillä tai dukkah-seoksella.

Nopeat parsapiiraat voitaikinasta


10 kpl

  • 500 g voitaikinalevyjä

  • kananmunaa voiteluun

  • 150 g vuohenjuustoa

  • 4 kpl tankoparsoja

  • n. 80 g pekonia

  • 2 rkl seesiminsiemeniä tai dukkah-maustetta

Aseta jäiset voitaikinalevyt leivinpaperin päälle pellille ja anna pehmetä n. 5 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi ja voitele kananmunalla.

Laita jokaisen voitaikinalevyn keskelle n. puolen sentin paksuinen viipale vuohenjuustoa.

Kuutioi pekoni ja aseta sitä n. ruokalusikallinen jokaisen vuohenjuustokiekon päälle.

Pätki tankoparsat noin 4 cm pituisiksi paloiksi ja halkaise ne vielä pituussuunnassa muutamaan osaan.

Aseta ne päällimmäiseksi ja ripottele reunoille siemenseosta.

Paista 225 asteessa noin 15 min, kunnes taikina on kypsää.


Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogin suosituimpia