Nopeat parsapiiraat





Jos vappumenu on vielä tekemättä, lisää ehdottomasti pienet ja nopeat parsapiiraat listalle. Voitaikinan päälle kasataan vuohenjuustoa, pekonia ja parsaa koko komeus koristellaan seesaminsiemenillä tai dukkah-seoksella.

Nopeat parsapiiraat voitaikinasta


10 kpl

  • 500 g voitaikinalevyjä

  • kananmunaa voiteluun

  • 150 g vuohenjuustoa

  • 4 kpl tankoparsoja

  • n. 80 g pekonia

  • 2 rkl seesiminsiemeniä tai dukkah-maustetta


Aseta jäiset voitaikinalevyt leivinpaperin päälle pellille ja anna pehmetä n. 5 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi ja voitele kananmunalla.

Laita jokaisen voitaikinalevyn keskelle n. puolen sentin paksuinen viipale vuohenjuustoa.

Kuutioi pekoni ja aseta sitä n. ruokalusikallinen jokaisen vuohenjuustokiekon päälle.

Pätki tankoparsat noin 4 cm pituisiksi paloiksi ja halkaise ne vielä pituussuunnassa muutamaan osaan.

Aseta ne päällimmäiseksi ja ripottele reunoille siemenseosta.

Paista 225 asteessa noin 15 min, kunnes taikina on kypsää.

 



 

Kommentit

Suositut tekstit