Featured Slider

Uudistettu: Lippunauha - tulostettava suomenlippupohja

tulostettava lippunauhapohja suomenlippu

Ihana huomata että blogista löytyvät printattavat lippunauhapohjat ovat yhä edelleen kovassa suosiossa näin itsenäisyyspäivän ja joulun alla. Vanhat pohjat olen tehnyt aikoja sitten, ja jätin suuren leikkausvaran lippujen väliin pienimpiä leikkaajia varten. 

Mutta nyt, yleisön pyynnöstä: tarjolla on uusittu lippunauhapohja tiivistettynä versiona!

Nopea lohipasta - Video

Kylmäsavukirjolohipasta


Mainos: Kalaneuvos

Herkullinen kalapasta valmistuu nopeasti kylmäsavukirjolohesta. Katso video, kuinka helposti loihdit maittavaa ruokaa noin kymmenessä minuutissa:

Herkulliset suklaavohvelit

Suklaiset vohvelit ja mansikoita


Suklaavohvelit piristävät päivää - varsinkin jos tarjoilet ne mansikoiden, kermavaahdon ja suklaakastikkeen kera! Kokeile alla olevaa reseptiä:

Tämän joulun hitti: Harmaasuolattu viljaporsaan Jouluhalko

Mainos, HK Scan

Postauksessa esitelty tuote saatu HK Scanilta.


Pieni joulukinkku


Tänäkin jouluna erilaiset rajoitteet voivat supistaa joulunajan kokoontumisia, joten suurelle kinkulle ei välttämättä ole tarvetta. Kinkku kuuluu kaikesta huolimatta monien joulupöytään, joten tähänkin löytyy loistava ratkaisu –

Mehevät kurpitsasämpylät

Myskikurpitsaa sisältävät sämpylät.Pitkin somea on vilahdellut kurpitsan muotoisia pullasia ja sämpylöitä tänä syksynä, joten inspiroiduin itsekin kokeilemaan kurpitsan muotoon kohotettuja sämpylöitä. Ensimmäinen haaste mökillä ollessani oli löytää kaupasta paistinsidontalankaa. Sitä kun ei joka paikkakunnalta välttämättä edes löydy. Sämpylöistä voi toki leipoa aivan tavallisen muotoisiakin, joten paistilanka ei siis ole välttämätön.