kotiliesi

Featured Slider

Mehevä mustikkapiirakka


Kesän ensimmäiset mustikat oli saatava piirakan muotoon, vaikka mökkielämä remonttikohteessa rajoittaakin paljon leipomista.

Kesäinen juustokakku mansikkaviinihyytelön kera

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Grandma's strong strawberry -kuohuviinin kanssa.Lämmin peruna-braatvurstisalaatti onnistuu grillissä kuin pannullakin
Kun grillit on pesty käyttökuntoon talven jäljiltä, otetaan siitä kaikki ilo irti! Tämä salaatti tosin onnistuu mainiosti myös sisätiloissa pannulla paistaen, joten ei huolta, jos grillauspaikka uupuu.
Tarkoituksenani oli käyttää tuoreita tankoparsoja, mutta valitettavasti lähikaupasta löytyi vain säilykeversiota. Olin hieman epäluuloinen niiden mausta, mutta ilokseni huomasin niiden toimivan hyvin tässä ruoassa.

Täyteläinen valkosuklaavanukasMeillä rakastetaan erilaisia kermavanukkaita. Valkosuklaa antaa oman hienostuneen makunsa, joten saat tästä jälkiruoasta varioitua monenlaisia juhlallisia annoksia. Kokeile esimerkiksi tuoreita marjoja tai shampanjassa marinoituja hedelmiä. Itse tein tällä kertaa kerroksellisen jälkiruoan, johon sain vaikutteita hedelmäpommi-jogurtista. Appelsiiniliköörissä marinoidut persikkkakuutiot sopivat loistavasti yhteen valkosuklaavanukkaan kanssa, mutta tarvittaessa voit korvata liköörin appelsiinimehulla.


Kuuma puolukkajuoma pakkasiltoihin


Kovien pakkasien aikaan iskenyt flunssa saa kyytiä kirpakan makealla puolukkajuomalla. Meidän perheessä on sairasteltu koko vuodenvaihde, ja lämpimät, mausteiset lasilliset silloin tällöin auttaa pahimpaan tukkoisuuteen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...